Erkend...

Wij zijn een erkend installatiebedrijf en zijn aangesloten bij Sterkin ...sterkin-logo

Sterkin is in 2005 opgericht door EnergieNed en Gastec N.V. (thans KIWA).


Als onafhankelijke stichting beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs. Voor 2005 waren de regelingen voor elektro- en gastechniek in beheer bij EnergieNed. De veranderingen in de energiesector en de gewijzigde wetgeving vormden de aanleiding voor het opzetten van een onafhankelijke stichting. De energiebedrijven hadden zich van Gemeentelijke energiebedrijven ontwikkeld tot landelijke energiebedrijven. En de energiebedrijven waren niet langer wettelijk verantwoordelijk voor wat zich achter de meter afspeelde.

De branchegebonden regelgeving is sinds 1 juni 2004 geprivatiseerd.

-

Veilig wonen dankzij de Erkende Sterkin Installateur

Leidingen, meters, kranen, stoppen, relais, een paar oude schoenen en de stofzuiger. Dat is de gemiddelde meterkast in een notendop. Hier komen talloze kubieke meters gas en water en honderden Watts de grond uit. Een bron van energie dus voor het hele huis. Voor wie echter op eigen houtje aan de installatie sleutelt k een bron van gevaren. Beter kunt u een beroep doen op de erkende Sterkin Installateur. Veiligheid voor alles.

Dat veiligheid niet helemaal vanzelfsprekend is, bevestigt het dagelijkse nieuws. Explosies, brand, vergiftiging, Legionella, en zelf sleutelen aan de installatie kan nadelige gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u tijdig een erkende Sterkin Installateur inschakelt.

Kwaliteitseisen
De erkende Sterkin Installateur voldoet aan de normen en eisen van een kwaliteitserkenningsregeling. Veel professionele gas-, elektra- en waterinstallateurs zijn aangesloten. De belangrijkste eisen waar een erkende Sterkin Installateur aan moet voldoen hebben betrekking op kennis en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld n normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. En dat is een goede reden om voor de erkende Sterkin Installateur te kiezen.

Jan Spaan... Uw Sterkin installateur
Moeten er werkzaamheden aan uw installatie verricht worden? Laat dit bij voorkeur doen door de erkende Sterkin Installateur. Doet u het zelf, vraag dan altijd om het advies van een erkende Sterkin Installateur. Laat deze ook de aangebrachte voorzieningen of veranderingen controleren.


Zoekt u meer gedetailleerde en/of technische consumenteninformatie klik dan hier en kijk verder op de site van Sterkin.

Laat u deskundig adviseren. Met een veilige installatie is het prettig wonen!

 
 
Website: Dezignus CMS websites by Dezignus - Castricum