Complete badkamers&toiletten

Het was al eerder mogelijk om uw badkamer en/of toilet te laten installaleren door ons. Maar nu bieden wij u het gehele pakket aan, alles onder een hoed.
In samenwerking met Ton Terol Tegelwerken bieden wij u de mogelijkheid om de inrichting van uw badkamer en/of toilet door ons te laten verzorgen. Ook de diensten van andere vakmensen, waaronder bijvoorbeeld elektricien, zullen, indien nodig, worden aangeboden. Maar het belangrijkste is, een aanspreekpunt. U houdt de mogelijkheid om ook zelf werkzaamheden uit te voeren. Allereerst word er afspraak voor zogenaamde opname. Hierbij kunt u uw wensen kenbaar maken en kunnen wij u voorzien van adviezen en of het geheel mogelijk is. Vervolgens gaat u op pad om tegels, sanitair etc. uit te zoeken.

 

Voor tegels en sanitair kunt o.a. terecht bij Sanitair Tegel Centrum Alkmaar (STC). Hier vindt u een uitgebreide collectie van tegels en sanitair onder een dak! Een van de aanwezige verkopers zal u rondleiden en adviseren. Indien gewenst kunnen wij ook met u meegaan om tot een goede keuze te komen. Nadat alle prijzen bij ons binnen zijn word een totaal offerte gemaakt en aangeboden.
Na goedkeuring kunnen de werkzaamheden in samenoverleg uitgevoerd worden.

 

 

 

 


WWD-11

 
 
Website: Dezignus CMS websites by Dezignus - Castricum